maanantai 26. toukokuuta 2014

Perinteinen liikemieslounas Boulevard Social:issa

Hyvän ystävän kanssa on tullut jo perinteeksi käydä ns. "liikemieslounaalla" n. joka toinen kuukausi. Liikemies sanaa ei kannata ottaa hirveän tosissaan, koska vaan toinen meistä on mies eikä kumpikaan erityisin businesminded :) Heti alkuun pitää pyytää anteeksi, että annoksista kännykällä otetut kuvat olivat sen vertaan huonoja joten päätin olla laittamatta niitä tänne. 
 
Tällä kertaa päädyimme sattumalta bulevardin alkupäässä sijaitsevaan Boulevard Socialiin. Boulevard Social on "erillainen välimerellinen" ravintola. Eli vaikutteita haetaan Pohjois-Afrikasta ja Lähi Idästä, eli perus välimerellinen (Espanja, Ranska, Italia ) ravintola ei ole kyseessä. Ilman pöytävarausta ei edes lounaalla olisi mahtunut syömään.
 
Lounaalla oli valittavana joko 6 ruokalain maistelumenu tai lyhempi viikoittain vaihtuva lounaslista mistä sai valita mieluinen alku-, pää- ja jälkiruoka. Päädyimme syömään lyhemmän kaavan mukaan, mutta otimme eri annokset jotta päästettäisi näkemään ja maistamaan mahdollisemman paljon ravintolan osaamista.

Kaikin puolin oli todella hyvä kokemus, yksi parhaista ikinä syömästäni lounaista. Annokset olivat selvästi erilaisia kun yleensä olematta kuitenkaan liian outoja. Todella hyvän makuisten lisäksi annokset olivat värikkäitä ja hauskan näköisiä. SUOSITTELEN!
...Ja tätä me syötiin:

Alkuun:

ASPARAGUS & GOAT CHEESE
grillattua valkoista parsaa, vuohenjuustokreemiä, endiiviä, hasselpähkinää
 
MOROCCON CHICKEN PIZZA
rapea kana `pizza´, mozzarellaa, rakuuna-sitrusdressing
 

Pääruoat:

GRILLED PORK `CHERMOULA´
grillattua possun niskaa, vihreitä papuja, marinoituja  tomaatteja, harissamajoneesia, patatas fritas
 
ROASTED SALMON `TAHINI & APPLES´
paahdettua lohta, omenaa, saksanpähkinää, tahini-sitruunadressing, `tabbouleh´
 

Jälkkäriksi:

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja
 
RHUBARB & STRAWBERRY CRUMBLE
raparperi-mansikka crumble, kinuskia ja kanelijäätelöä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti