keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kaksi vege-lounasta saman päivän aikana



Satuin olemaan Punavuoressa työasioilla sopivasti lounasaikaan, niin päätin käydä lounaalla. Menin ensin Iso Roballa sijaitsevaan Fafa's-ravintolaan. Fafa's on pieni Street Food paikka joka on erikoistunut täytettyihin pitaleipiin. Suurin osa pitaleivistä on täytettyjä erilaisilla kasviksilla, mutta myös liha ja kana versioita löytyvät. Menuussa myös salaatteja ja erilaisia lisukkeita, ranskalaisista Falafel pyöryköihin. Ravintola on pieni, muistaakseni siinä oli 10 istumapaikkaa. Suurin osa asiakkaista ottivat lounaansa "Take Away".



Itse söin pitaleivän "Falafel, Feta & Fried Eggplant". Seassa oli myös oliivitahnaa, tzatsikia ja salaattia. Pita oli todella hyvä! En yhtään ihmettele miksi Fafa's on suosittu paikka. Lysti maksoi vaivalloiset 8,80 euroa. Ruoka oli todella korkealaatuista ja hyvän makuista! Kymmenen pistettä ja papukaija merkki!

En tilannut mitään lisuketta ym. pitaleivän kanssa, koska halusin myös mennä Hodari ja Hummeriin syömään :) Hodari ja Hummeri on siis ravintola Murun ja Pastiksen porukan street food paikka, missä tarjoillaan luksus-hodareita ja hummeria. Koska olin jo aloittanut vege-linjalla, päätin myös jatkaa sillä. Tilasin siis Vege Dog:in.

 
Vege Dogissa oli tavallisen makkaran tilalla "Tempe" - eli suomalainen, herneistä ja lupiineista tehty "pötkylä" joka oli friteerattu. Maku oli aika lähellä Falafelliä. Kanniston leipomon sämpylöiden välistä löytyi myös sieniä, salaattia sekä tuoresipulin vartta ja paahdettua sipulia. Kotitekoinen, mieto Curry majoneesi kruunasi kokonaisuuden. Vege-Dogi kustansi 8,50€
 
Kumpi oli sitten parempi? Sanoisin että Fafa's oli tällä kertaa aavistuksen parempi. Olen ennen syönyt molemmissa paikoissa, tosin en samaan aikaan enkä kasvis vaihtoehtoja. Hot Doggi ilman nakkia on jotenkin outoa ja Fafa's taas on tunnettu nimenomaan kasvisruoista. Minulla on siis epäilys että Hodari ja Hummeri "voittaisi" jos tarjolla olisi liha-versioita.
 
Oli mahtava tupla vege-lounas! Suosittelen muillekin! :D
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti