keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ensimmäinen www.kauppahalli24.fi tilaus


Olin kauan saanut Facebookissa mainoksia kaupahalli24-nimiseltä nettiruokakaupalta, mutta en ikinä ollut tilannut mitään sieltä. Olin kuullut muualta että suomessa on joku joka on aloittanut luomukanojen kasvattamisen. Sopivasti tuli taas mainos kauppahalli24:ltä että heidän valikoimissa on nämä kyseiset luomukanat ja eka erä tulee myyntiin to 18.9. Päädyin mainoksen uhrina kauppahalli24 nettisivuille ja tilasin ennakkoon kaksi kokonaista kanaa sekä muutama muu tuote.



Kanat markkinoidaan Luomu Nokka-nimellä. Lisätietoa löytyy täältä. Kokonaisten kanojen lisäksi löytyy ainakin koipia, siipiä ja rintapaloja. Kanat maksoivat reilu 15€/kpl. Hinta on siis selvästi korkeampi kun perusbroileri. Syötyäni kanat, voin todeta että on kyse täysin eri tuotteesta, joten hintoja ei kannata edes rupeamaan vertailemaan keskenään. Niiiiiiiiin paljon parempaa!



Mukaan tarttui myös 10 kpl Vaahteramäen Friida ulkokanamunaa. Hinta 3,29€.


Reinin Liha, hakanimen hallissa sijaitseva lihakauppa myyvät tuotteitaan myös kauppahalli24 kautta. Tilasin kaksi 500g pakettia Sika-Nauta jauhelihaa, mistä syntyi mielettömän hyvä Spagetti Bolognase. Hinta 10,90€/kg




Viimeisenä tuotteena tilasin upean näköisen naudan paistin joka on toistaiseksi vielä syömättä. Paisti tulee Raudaskosken luomutilta jotka markkinoivat  Highland Cattle naudanlihaa Sydänmaan Highlander -tuotemerkillä. Kyseisen tuottajan lihoja tulee n. kerran kuussa yksi erä myytäväksi kauppahalli24 kauppaan. Paahtopaisti kustansi 32€/kg ja myydään ainoastaan kahden kilon paloina.

www.kauppahalli24.fi verkkokauppa myyvät myös ns. "tavallista ruokaa". Tällä kerralla tilasin ainoastaan muutama erikoisherkku, mutta voisin kuvitella että joskus tilaan myös perus arkiruoat netistä. Toimitus maksi 5,90€. Pystyi hyvin itse valitsemaan milloin toimitus toimitetaan kotiovelle. Kaikin puolin toimiva konsepti!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti